Политика за личните данни

ОБЩИ УСЛОВИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С РЕГЛАМЕНТ 679/2019 ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ (GDPR) И ПРОВЕЖДАНАНЕ НА ФОТОСЕСИЯ В СТУДИО CHEPISHEVA - TONITA

CHEPISHEVA – TONITA - 05.01.2019

Във връзка с новия регламент в закона за защита на личните данни, от всеки клиент, който иска да си запише фотосесия в студио Chepisheva - Tonita с фотограф Антония Чепипишева, се изисква писмено съгласие с общите условия на студиото.

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 1. Всеки клиент над 18 г се съгласява да бъде сниман, а след това снимките му да бъдат обработвани и съхранявани за неопределен срок. За деца под 18г се изисква съгласието на родителите им.
 2. Всички снимки заснети от мен, Антония Чепишева, са със запазени авторски права. Автор на снимките съм аз и си запазвам правото да използвам снимковия материал в социални мрежи, изложби и конкурси с рекламна и некомерсиална цел, освен ако няма допълнителни казуси, които подлежат на договорка.
 3. Студиото и фотографът работят по предварителен график. Необходимо е да запазите Вашия час поне няколко дни преди снимките. Това може да се случи на място в студиото, на тел. 0889528251, чрез съобщение на ФБ страницата Momenti ot Tonita или чрез ел. поща tonita@moments-by-tonita.com .
 4. В случай на закъснение от страна на клиента, без да бъде уведомен фотографът, същият запазва правото си да отмени фотосесията.
 5. В рамките на 10 (десет) дни след фото сесията, получавате линк и парола към всички снимки от фотосесията, за да направите вашата селекция.
 6. Срокът за предаване на готовите снимки е 21 дни.
 7. Необработени кадри не се предават и не се предоставят принтове на такива. Всеки допълнително заявен кадър подлежи на обработка и се заплаща спрямо условията на избрания пакет.
 8. Снимките се обработват според реда на заснемането им. Ако желаете Вашите снимки да бъдат обработени с предимство, услугата се оскъпява със 100%.
 9. Запазени права и употреба: Всички фотографии публикувани на този сайт, на страницата ми във Facebook, както и тези, които получавате от мен, са със запазени авторски права, които са моя собственост. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако желаете да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията и да договорим цена.
 10. Студио Chepisheva - Tonita си запазва правото да използва заснените кадри единствено и само с цел популяризиране на предлаганата услуга и име. Използването на избрани кадри за моето портфолио е калкулирано в цените на фотосесиите. Моля, ако не желаете да публикувам снимки от вашата фотосесия, да ме уведомите за това преди самата сесия.
 11. Студио Chepisheva - Tonita не носи отговорност, ако клиентът не се e запознал с Общите условия.